LAST MINUTE 2014 CONFESSION TO MAKE

on the last day of 2014

I have a confession to make. There’s something I really really like, but…I’m doubting it’s appropriate. Like, I’m 29, not a teenager anymore…so are you allowed to listen to boy bands? As in, put their songs on repeat and stuff? I think I’m pretty sure I do not ever feel the eager to cry/yell/cream if they were somewhere to see in reallife, nor do I have a dozen posters of them on my wall. But, I actually like this band that has a lot – like in a gazillion – fans who show that kind of behavior during concerts for example.

But, even though my friends laugh – and they they laugh quite loud – if I tell them. I have decided to not feel ashamed or hide my newest music-crush. So here it is:

My name is Bo, and I am a HUGE fan of 1D!
– for all you laymen: its One Direction –

So, now that’s out…I hope you enjoyed this look preview video, my awesome (a-hum) dance moves and hope you guys dance all night long tonight, have an sparkly new years eve and that 2015 may bring you only but good&happiness!

happy 2015

_________FULL LOOK HERE_________

 Op de laatste dag van dit jaar, moet ik iets bekennen. Er is iets dat ik echt heel tof vind. Alleen, ik weet niet helemaal of het wel zo gepast is. Ik bedoel, ben 29, geen puberige tiener meer…dus, is het dan nog wel ‘okay’ om naar boybands te luisteren? Dat soort nummers op repeat, hier en daar een couplet meezingen? Tja. Ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat de behoefte om te gillen/huilen/bleren in hun mogelijke aanwezigheid absoluut ontbreekt. Ik ook geen posters heb, en dat ook absoluut never-ever van plan ben. Het enige is, dat deze boyband ongeveer een miljard fans heeft die dit soort gedrag wel degelijk vertoont…

Dus, ja..daarbij opgeteld dat mijn vrienden me pontificaal uitlachen zodra ik ze vertel wat er bovenaan mijn Itunes playlist staat, heb ik het een tijdje onder de radar gehouden. Maar. Het wordt 2015 en who cares wie wat vindt! Zolang ik maar weet wat ik vind van wat ik vind. Volg je t nog? Hoe dan ook:

Ik ben me toch een fan van 1D!!!

(voor de leken: 1D = One Direction) Dankjewel Humberto Tan voor ons (ja ook hier in New York) doodgooien met deze band tijdens RTL Late Night!

Zo, dat gezegd hebbende, hoop ik dat jullie mijn ge-wel-di-ge dansmoves in deze look preview video kunnen waarderen, maar nog belangrijker: ik wens jullie een killer 2015, moge alle dromen uitkomen!

IMG_3854total look in collab with Blake Seven and Victoria Khoss // FULL LOOK HERE

video by Marinke Davelaar Epic Photography

by @seaofbees

 

4 Comments

Comments are closed.